Півзахисник одеського клубу отримав відразу два варіанти продовження кар'єри. І 21-річний гравець Чорноморця схиляється до переїзду в столицю України, повідомляє видання SportArena.

Раніше журналіст Ендрю Тодос повідомляв, що Полісся запропонувало Брагару чудові особисті фінансові умови. Однак боси житомирського клубу вимагають швидкої відповіді.

Натомість Динамо у пропозиції до Чорноморця оцінило перехід вінгбека значно менше, ніж його вартість на Ttransfermarkt. А ресурс пропонує викласти за підписання гравця молодіжної збірної України щонайменше 700 тисяч євро.

Також Ендрю Тодос зазначає, що наставник киян Олександр Шовковський хоче в зимове трансферне вікно підписати універсально гравця на фланги. І Брагару може стати молодшою версією Караваєва. Гравець Чорноморця також може зіграти на обох флангах в атаці й обороні.

Додамо, що у цьому сезоні Брагару у складі одеського клубу відіграв у 19 матчах в УПЛ та Кубку України, у яких відзначився трьома гольовими передачами. Також нагадаємо, що правий вінгер є вихованцем Чорноморця.