Поєдинок Ліверпуль – Манчестер Юнайтед відбудеться 17-го грудня. Стартовий свисток на Енфілді пролунає о 18:30 за київським часом.

"Мерсисайдці" на відміну від своїх затятих опонентів успішно стартували в англійській Прем'єр-лізі, а в крайніх турах навіть стрибнули на вершину й мають шанси стати різдвяним чемпіоном Англії. Для цього підопічним Юргена Клоппа конче необхідно розв'язати проблеми з грою в захисті, які вони зараз нівелюють якісною атакувальною лінією.

У матчі з Фулхемом "червоні" пропустили три голи, але відігралися. Крістал Пелас забив лише раз, проте мав усі шанси стримати Салаха і Ко, якби не вилучення. Лазарет Ліверпуля не порожніє – Матіп, Робертсон, Мак Алістер не допоможуть своїй команді.

Та ці втрати не можна порівняти з тими, яких зазнав Манчестер Юнайтед – Еріксен, Каземіро, Бруну Фернандеш тощо. У зв'язку з провальними результатами команди на всіх фронтах (виліт з єврокубків і 6 місце в АПЛ) британські журналісти вже ворожать, хто замінить Еріка Тен Хагу. Питання полягає лише в тому чи зможе він наостанок перемогти Клоппа у Північно-західному дербі.

Надійний букмекер FAVBET вважає очевидним фаворитом поєдинку Ліверпуль. На перемогу господарів можна поставити з коефіцієнтом 1,33. Звитяга Манчестер Юнайтед помножить ставку на 8,90. Ціна нічиєї – 6,20.

Фахівці очікують на результативну дуель. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2.5 становить 1,36. На аналогічний тотал менше – 3,20. На те, що обидві команди заб'ють дають коефіцієнт 1,61. На те, що ворота однієї з команд залишаться "сухими" – 2,33.