"Що стало причиною провалу в ЧФР Клуж? Поведінка тренера, яку я не розумію. Перед тим, як приходити у команду, я йому зателефонував, щоб переконатися, що я йому потрібен. Тому що клуб сказав, що хоче мене бачити. Я поговорив з ним через телефон – він сказав, що чекає мене.

Я дізнався, за якою тактикою ми граємо, адже знав, що він любить грати 5-3-2. І це означає, що я можу грати тільки нападника у цій схемі, але ж розумію, що у 34 роки стати нападником буде не так легко. Але він додав, що планує змінювати на 4-3-3. Це все змінювало. Але коли я приїхав до клубу... У двох словах – він мене жодного разу не награвав станом на сьогодні. Чому так?

Я теж вирішив дізнатися у нього після місяця перебування в команді – чому він мене не ставить, якщо я був на тренуваннях, перебуваю в хорошій формі. Але й навіть після цього він мені не дав жодного разу зіграти з перших хвилин. Він пояснив тільки те, що схему поки не змінює і місце знайти важко.

Я запитав у нього: "Так чому я тут? Я приїхав не за грошима, а для того, щоб грати, вигравати трофеї". Він не зміг на це відповісти. Тільки сказав, що йому теж тут важко ухвалювати якісь рішення. Не знаю що це могло означати, але мене ця ситуація точно не влаштовує. Я сказав агенту, щоб передали в клуб, що з цим тренером я свого майбутнього тут не бачу", – цитує Коноплянку Трибуна.