Ліга чемпіонів. Груповий етап. Тур 6

Ньюкасл – Мілан – 1:2

Гол: Жоелінтон, 33 – Пулішіч, 59, Чуквуезе, 84

Борусія Д – ПСЖ – 1:1

Голи: Адеємі, 51 – Заїр-Емері, 56,

Дортмундська Борусія, яка достроково забезпечла собі місце в плей-офф Ліги чемпіонів, вдома не дозволила ПСЖ спокійно здобути путівку в наступний раунд. Німецький клуб і взагалі відкрив рахунок.

На старті другого тайму Адеємі зумів пробити Доннарумму. Однак парижани швидко на це відповіли результативним ударом Заїр-Емері.

У паралельному матчі Ньюкасл вдома бився за потенційну путівку в плей-офф Ліги чемпіонів із Міланом. Обох команд влаштовувала тільки перемога і тріумф Борусії в грі з ПСЖ, щоб продовжити виступи в ЛЧ.

Англійці активно розпочали матч. І на 33 хвилині Жоелінтон трохи правіше від центру воріт з лінії штрафного класно і візуально дуже легко, як на тренуванні, відправив м'яч у дальній верхній кут воріт Меньяна.

На старті другого тайму на гол господарів у складі Мілана відповів Пулішіч. Після прострілу з лівого флангу від Леау та пасів у дотик Томорі (який був у центрі штрафного) і Жиру, який уже з лівої частини штрафного повернув м'яч знову у центр карного ще ближче до воріт на американця. Останній не схибив і зрівняв цифри на табло.

А вже під кінець гри Чуквуезе з правого кута штрафного майданчика класно пробив у дальній верхній кут воріт Дубравки і приніс перемогу Мілану.

У підсумку Борусія Д виграла квартет F, який ще назвали групою смерті, – 11 очок. В активі ПСЖ 8 балів і друга сходинка, а також путівка в плей-офф Ліги чемпіонів. Французи випередили Мілан, який теж здобув 8 очок, за додатковими показниками. Італійці ж продовжать виступи в Лізі Європи. Ньюкасл із 5 пунктами прощається з єврокубками.