"Шовковський виграв усі матчі, тому керівництво Динамо вирішило поставити його. Це оптимальний варіант. Кого можна зараз знайти? Хорватські та сербські тренери набагато гірші за Шовковського.

Я не знаю, який легіонери мають "блат", що на два-три місяці беруть наші команди, а потім їдуть. Беруть незрозумілих "лалатовичів", які просто розвалюють команди і нічого після себе не залишають. Керівникам клубів треба ж думати хоч трішки!

Це вже точно не Динамо Луческу. Румун давно махнув рукою на команду, тим більше після перенесеної операції. В Динамо при ньому не було дисципліни, грали, як могли. Зараз у команді вже видно руку Шовковського. Є хороша ігрова дисципліна, менше помилок, пресинг при втраті м'яча, щоправда, не всі хлопці це засвоїли.

За які місця Динамо боротиметься у цьому сезоні? За втраченими очками кияни ділять перше місце з Шахтарем, але ці очки ще потрібно набрати. Подивимося. Думаю, Шовковський може привести Динамо до чемпіонства. Також багато чого залежатиме від суддівства, яке мені не дуже подобається в нашому чемпіонаті. Помилок купа! В порівнянні з АПЛ – небо і земля", – цитує Сабо Український футбол.

Нагадаємо, після 14-ти турів Динамо йде у турнірній таблиці УПЛ на п'ятій сходинці, набравши 28 очок і має три гри в запасі.