Ювентус серйозно налаштований на підписання нового гравця у середню лінію. Однак поки не визначився з пріоритетною ціллю. Відтак представники "старої синьйори" розглядають варіанти з переходом Судакова із Шахтаря та Родріго де Пауля з мадридського Атлетіко.

Представники туринського клубу паралельно ведуть перемовини із оточенням українця та аргентинця, повідомляє італійський журналіст Ромео Агресті у своїх соціальних мережах.

Крім того, за інформацією TuttoJuve.com, боси "старої синьйори" визначилися, що готові заплатити Шахтарю за Судакова 25 мільйонів євро.

Нагадаємо, раніше інший італійський інсайдер Фабріціо Романо повідомляв, що керівництво Шахтаря планує отримати за перехід Георгія суму, близьку до тієї, за яку відпустили Михайла Мудрика. Нагадаємо, що "гірники" за трансфер свого вінгера виручили 70 мільйонів євро та ще 30 мільйонів бонусами.

Додамо, що в цьому сезоні 21-річний Судаков провів у складі Шахтаря 17 матчів. За цей час він відзначився 3 голами та одним асистом у Кубку України.

Спеціалізований ресурс Тransfermarkt оцінює перехід українця всього у 18 мільйонів євро.