"Ми хотіли грати. Натомість у динамівців, склалося таке враження, якось геть не було такого бажання, як тільки з'явився варіант зі скасуванням поєдинку. Вони кудись дуже поспішали.

Щойно завершилась тривога, не пройшло й п'яти хвилин, мої гравці вже розминались. Ми ходили в роздягальню до Динамо, просили їх повернутися на поле, але марно. Сказали – ні, до побачення!

Заява Суркіса про перенесення матчу в Київ? Чесно? Я шокований. До чого тут Минай? Це ж форс-мажор! Клуб зі своєї сторони зробив все. Працівники декілька днів готували поле. Ночами не спали. Буквально. Це було непросто, бо два дні був дощ в Ужгороді, потім пішов сніг. Чому ми маємо їхати грати в Київ? Не розумію. Ми запропонували грати на наступний день, але кияни відповіли категоричним "ні". От що нам було робити?

Я не розумію позиції Ігоря Суркіса. Що означає: "Ми туди більше не поїдемо?" Хіба керівництво Миная чи гравці винні в тому, що була повітряна тривога? Чи клуб зі своєї сторони не зробив усе належне для проведення поєдинку? Повторюсь – ми зробили все. А те, що на Минай-Арені відсутнє освітлення, всі в Прем'єр-лізі чудово знають. Стадіон пройшов атестацію.

До речі, ось вам приклад нормальних відносин між клубами. Нам подзвонили представники ЛНЗ і повідомили, що в Черкасах немає підігріву поля. Ми пішли назустріч і погодились, що гру потрібно перенести на весну. Які проблеми? Ніхто не зацікавлений грати на такому полі і за таких погодних умов. Ніхто не буде ризикувати здоров'ям гравців", – сказав Любеновіч у коментарі Українському футболу.

Нагадаємо, у 16-му турі української Прем'єр-ліги закарпатці не змогли прийняти киян. Вже на другій хвилині гру призупинили через повітряну тривогу. Чекати відбою у команд не було змоги, адже стадіон не освітлений. Тому сторони ухвалили рішення перенести матч.