Український кіпер вийшов на поле у стартовому складі своєї команди, поки Кепа і Куртуа відновлюються від травм. У першій половині Лунін встиг відзначитися ефектним сейвом після близького пострілу від Переса. Реал також мав нагоди забити. Модріч класно перевірив реакцію кіпера господарів здалеку, Алаба пробив штрафний поруч зі стійкою – підводила реалізація.

По перерві роботи у Луніна тільки побільшало. Іско небезпечно цілив у кут, та Андрій знову впорався. За кілька миттєвостей Беллінгем таки розмочив рахунок. Бетіс не збирався збавляти оберти. Руйбаль Гарсія відновив інтригу пострілом у дальню дев'ятку – українець був безсилим.

До кінця основного часу Кроос встиг пробити у верхній кут – Руй Сілва врятував. Іско так і марив голом у ворота колишнього клубу, проте м'яч влучив у каркас. Лунін більше не пропустив – 1:1. Портал Sofascore оцінив виступ українця у 7.9 бала (4 сейви та 0.42 Goals prevented). Вищу оцінку отримав лише автор забитого м'яча – 8.7.

Отже, Реал набрав 39 очок та залишився на вершині Прімери. Жирона (38 балів) вже завтра, 10 грудня, може випередити мадридців, якщо переможе Барселону (34). Бетіс посідає 7 місце з 26 пунктами в активі.