Бундесліга. 13-й тур

Айнтрахт Франкфурт – Баварія – 5:1

Голи: Мармуш, 12, Ебімбе, 31, 50, Ларссон, 36, Кнауфф, 60 – Кімміх, 44

Попереду в мюнхенців завершальний матч групового етапу Ліги чемпіонів проти Манчестер Юнайтед, який не грає для них значної ролі. Баварія вже гарантувала собі вихід у плей-офф, тому в цьому поєдинку визначатиме долю своїх суперників.

Можливо, це вплинуло на результат матчу. Інакше як пояснити те, що підопічних Тухеля розгромив середняк з безвиграшною серією в три матчі. Вже на 36-й хвилині Мармуш, Ебімбе та Ларссон відвантажили три голи у ворота мюнхенців. Кімміх зрівняв перед свистком на перерву, подарувавши надію на камбек.

Тухель у роздягальні провів кілька замін, однак вони не виправили ситуацію на полі. На старті другої половини Кнауфф забив п'ятий гол, потішивши місцевих фанів погромом гегемона Бундесліги. Шупо-Мотінг змарнував блискучу нагоду хоча б скоротити. Нахвалені Кейн, Коман і Сане також виявились безсилими перед феєрією середняка – Франкфурт створив сенсацію туру.

Отже, Баварія (32 пункти) втрачає можливість зрівнятись із сенсаційним лідером Байєром (35). Гессенці наближаються до зони єврокубків – 7 місце, 21 бал.