"Оригіналом не буду, коли скажу, що Шахтар і Верес – це команди різного рівня. Хоча в тактичному плані "гірники" нас нічим не здивували. Вони діяли так, як ми очікували, просто виконавча майстерність номінальних господарів була вищою. Тому звитягу Шахтаря слід визнати заслуженою.

Чи награв Верес на гол? Думаю, що так. Після несправедливого, інакше й не скажеш, пенальті в наші ворота, яке призначила арбітриня Монзуль, а мені вдалося парирувати удар Зубкова, рівняни на емоційному піднесенні видали непогану десятихвилинку й у нас були напівмоменти. Проте на 69-й хвилині все зіпсував згаданий уже Зубков, який дальнім пострілом зняв павутину з верхнього кута.

Про пенальті краще запитати Монзуль – взяла і просто вигадала його. Добре, що для Вереса все обійшлося. До речі, я не вперше виграю дуелі у штатних пенальтистів Шахтаря, тільки раніше це робив, захищаючи ворота Десни.

Щодо шансів Шахтаря з Порту у Лізі чемпіонів... Прекрасно розумію, що Вересу далеко до Порту й на тлі нашої команди "гірники" виглядали переконливо. Але, без перебільшення, Шахтар нинішнього зразка справляє сильне враження контролем м'яча, коли кожен виконавець чітко знає свій маневр. На мій погляд, в Португалії у Шахтаря є шанси досягти потрібного результату. Верес вболіватиме за "гірників", – цитує Паста Sport.ua.

Нагадаємо, Шахтар завершив першу половину сезону УПЛ на 4-му місці, набравши 31 бал. Верес йде чотирнадцятим з 12 очками в активі.