"Партенопейці" вибухово розпочали матч, притиснувши господарів до воріт. Політано і Хвіча на флангах легко розривали оборону суперника. Черговий забіг Маттео завершився ударом впритул до стійки. Гра вирівнялась ближче до екватора тайму. Влаховіч нарешті відповів на зухвалість гостей небезпечним ударом з меж штрафного, але не зміг пробити кіпера.

Далі Наполі почав марнувати божевільні моменти. Осімхен виводив Хвічу на побачення з Щенсни. Грузин мав час обробити м'яч, проте вистрілив над поперечкою. Далі Ді Лоренцо пощастило з відскоком після розіграшу стандарту, але кіпер "Старої Синьйори" дивом парирував удар впритул до воріт. Ще перед свистком на паузу Кварацхелія встиг заробити "гірчичник", кинувши на емоціях м'ячем в суперника.

У другій половині Ювентус зміг перевернути гру на свою користь. Влаховіч вже на 50-й струснув у каркас, хоча гол і так не зарахували б через офсайд у партнера. Далі Камб'ясо знайшов передачею Гатті на дальній стійці – 1:0.

"Адзуррі" кинулись відіграватись, однак не могли нічого вигадати в останній третині поля. Осімхен спіймав Щенсни на помилці й таки забив м'яч у ворота, однак гол не зарахували через офсайд. Заміни Зєлінського, Хвічі та Політано себе не виправили. На останніх хвилинах підопічні Аллєгрі вишукувались в автобус і втримали мінімальну перемогу.

Ювентус набрав 36 очок та бодай тимчасово застрибнув на вершину турнірної таблиці. Інтер опустився на другу сходинку (35 балів), але ще має матч в запасі. Чинні чемпіони йдуть 5-ми, здобувши 24 пункти.