Чемпіонат Португалії. 12-й тур

Бенфіка – Фаренсе – 1:1

Голи: Рафа Сілва, 71 – Фалкао, 51

Український голкіпер вийшов у стартовому складі. Бенфіка могла забити ще на 15-й хвилині поєдинку – Рафа Сілва прокрався до карного майданчику, але м'яч пролетів повз стійку. Згодом "орли" таки забили, але арбітр скасував гол через офсайд. До кінця першого тайму Сілва знову спробував відкрити рахунок, поціливши у ворота – Велью відзначився блискучим сейвом.

По перерві Бенфіка продовжила тотально контролювати м'яч, але розмочити рахунок вдалося гостям: Фалкао головою влучив у ворота Анатолія Трубіна. На 71-й хвилині Сілва таки записав своє ім'я до протоколу, відновивши паритет. Під завісу зустрічі "орли" ще декілька разів створили небезпеку, проте вийти вперед не вдалося.

Трубін за свою гру отримав одну з найнижчих оцінок у команді – 6,9. Українець у матчі здійснив 4 сейви (два з-за меж штрафного), зробив 27 дотиків до м'яча, лише одна з шести довгих передач дійшла до адресата, а точність його пасів склала 72%.

Бенфіка розташувалася на 2-му місці чемпіонату Португалії, маючи в активі 30 балів. Попереду – Спортінг (31 бал та матч в запасі). Натомість Фаренсе опинився на 7-й позиції з 17-ма балами.