Чутки про те, що Андрій Шевченко стане новим президентом УАФ підтверджуються. Київське об’єднання асоціацій футболу стало першою організацією, яка висунула Шевченка у кандидати в президенти УАФ.

"Столичний регіон визначився з кандидатом у президенти УАФ. Виконавчий комітет Київського об’єднання асоціацій футболу проголосував за свого земляка видатного українського футболіста-рекордсмена Андрія Шевченка, уродженця села Двірківщина Яготинського району. Одночасно члени Виконкому КОАФ обрали делегатів на Конгрес Української асоціації футболу, який має відбутися 25 січня наступного року. Київщину футбольну представлятимуть Андрій Засуха, Євгеній Євсеєв, Андрій Шевченко", – йдеться в повідомленні прес-служби КОАФ.

Зазначимо, що для реєстрації Шевченка кандидатом необхідні відповідні заяви щонайменше дев'яти постійних колективних членів. Тобто третини від 24-х областей, Автономної Республіки Крим, УПЛ та ПФЛ.

Нового президента організації обиратимуть 25 січня на позачерговому конгресі УАФ. Термін подачі заявок від кандидатів – до 25 грудня.