УПЛ. Тур 16

Колос – Оболонь – 0:0

Кривбас – Олександрія – 2:1

Голи: Жан По, 79, Бізімана, 84 – Шулянський, 30

Зустріч між Колосом та Оболонню почали на дві години пізніше через повітряну тривогу. На старті поєдинку Безбородько міг виводити господарів вперед, але в падінні відправив мʼяч над воротами.

Команди багато фолили й вже у першому таймі на двох заробили три жовті картки. Хороші спроби відзначитися були у Черненка – спочатку голкіпер парирував, а потім не вистачило точності.

По перерві мʼяч зрикошетив від Мороза та летів під поперечину, але Кичак встиг кулаками вибити. Безбородько на дальній стійці замикав подачу з флангу ударом головою – влучив у голкіпера. Розмочити рахунок так і не вдалося.

У паралельному матчі Кривбас приймав Олександрію. Господарям відверто пощастило, що мʼяч влучив у перекладину після удару Шостака. У відповідь Кожушка вивели на побачення з голкіпером, але той пробив повз. На 30 хвилині Шулявський отримав мʼяч і з межі штрафного майданчика красивим пострілом вивів Олександрію вперед.

Після відпочинку Кривбас кинувся в атаку, яка завершилася пострілом Кожушка мимо. Олександрія сіла в оборону та грала на збереження результату. Це зіграло злий жарт з підопічними Ротаня. Жан По вийшов на заміну та запустив гармату у ворота – голкіперу не вдалося нормально парирувати і мʼяч від нього таки залетів у ціль. За кілька миттєвостей Бізімана вивів Кривбас вперед.

Підопічні Вернидуба повернулися на перше місце у турнірній таблиці з 33 очками, Олександрія залишилася 13-ю з 13 балами. Колос посідає сьому сходинку (21), а Оболонь йде 12-ю з 14 пунктами.