Футбольне протистояння відбудеться у неділю, 3 грудня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Стежити за перебігом подій можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Каталонці підходять до поєдинку на четвертому місці в Ла Лізі, маючи в активі 31 очко. У Атлетіко така ж кількість залікових балів. Однак підопічні Дієго Сімеоне випереджають "блаугранас" за додатковими показниками, відтак посідають третю позицію. Лідирує в чемпіонаті Іспанії Реал (35 пунктів).

Кілька днів тому команда Хаві здолала Порту в рамках групового етапу Ліги чемпіонів. У єврокубку "гранатово-сині" очолюють квартет Н, у якому донецький Шахтар йде на третьому місці. Каталонці вже забезпечили собі вихід у плей-офф турніру. Атлетіко також вже забезпечив собі вихід з групи Е з першого місця.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу в Барселоні вважає господарів. Коефіцієнт на перемогу каталонців – 2,04 бала. На звитягу Атлетіко – 3,80. Нічию оцінюють в 3,65 бала.

Фахівці очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал 2,5 становить 1,80 бала. На аналогічний тотал менше – 2,13.