Матч Жирона – Валенсія відбудеться 2 грудня. Стартовий свисток пролунає о 15:00 за київським часом. Стежити за перебігом протистояння можна буде на платформі MEGOGO за наявної підписки.

Жирона у турнірній таблиці Ла Ліги наразі йде другою з 35 очками, поступаючись Реалу лише за додатковими показниками. Натомість Валенсія посідає 9 місце та має у своєму активі 19 балів. Глядачі можуть стати свідками українського дербі – Артем Довбик та Віктор Циганков проти Романа Яремчука. Щоправда, нападник Жирони лише відновився після травми й тренер навряд захоче ризикувати своєю зіркою.

Зазначимо, що підопічні Мічела у попередньому турі розписали нічию з Атлетіком – 1:1. Натомість Валенсія втратила очки в матчі проти Сельти (0:0).

Надійний букмекер Favbet безперечним фаворитом поєдинку вважає саме Жирону. Коефіцієнт на перемогу команди Довбика та Циганкова становить 1,71. Ціна нічиєї – 4,04. Найменш ймовірною є перемога Валенсії. Експерти пропонують коефіцієнт 5,10.

Букмекери очікують на результативний поєдинок. Стандартний тотал більше 2,5 становить 1,86, а аналогічний тотал менше – 2,05. Очікується, що Жирона розмочить рахунок першою. Букмекери пропонують коефіцієнт 1,51. Шанси Валенсії оцінюють у 2,89.