"Позачерговий XXVI Конгрес УАФ пройде в Будинку футболу. Тут ми можемо не лише забезпечити вирішення всіх організаційних моментів, а й виконати всі вимоги безпеки. Зокрема – забезпечити всіх учасників конгресу місцями в укритті в разі повітряної тривоги.

Традиційно під час підготовки та проведення конгресу задіяні всі відповідні служби УАФ. Як і завжди, у своїй діяльності ми послуговуємося виключно Статутом УАФ та відповідними нормативно-правовими документами ФІФА та УЄФА.

Зараз вирішуємо питання участі представників цих організацій у роботі нашого конгресу. Також ми перебуваємо в постійній комунікації з ФІФА та УЄФА, на їхню вимогу інформуємо про всі наші кроки з підготовки конгресу", – цитує Костюченка офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, що сьогодні відбулося засідання робочої групи з підготовки та проведення позачергового конгресу. Контроль за виконанням цього рішення покладено на першого віце-президента УАФ Вадима Костюченка.

Головною метою проведення зібрання є вибір нового президента Української асоціації футболу. Чинному ж голові УАФ Андрію Павелку Печерський суд продовжив утримання під вартою до 18 січня 2024 року.