Матч Гент – Зоря відбудеться вже сьогодні, 30-го листопада. Стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом.

Луганський клуб успішно стартував у групі, розписавши нічию з тим же таки Гентом, а далі переграв Брейдаблік у найвіддаленішому в історії клубу виїзному матчі. За цим слідували спарені матчі проти Маккабі Тель-Авів за путівку в плей-офф, які "мужики" програли. Не допомогла навіть зміна тренера. Після першої поразки Валерій Кривенцов подав у відставку, а невдовзі клуб тимчасово очолив Юрій Коваль.

В УПЛ Зорі також приходиться несолодко. Команда впала на передостанню сходинку у зону прямого вильоту. У матчі проти Гента луганцям, ймовірно, не допоможуть травмовані Бутко і Вантух. Натомість у бельгійського клубу справи йдуть куди краще. Підопічні Ванхазебрука тримаються третього місця в Лізі Жупіле і лідирують в групі ЛК, випереджаючи Маккабі Тель-Авів на 1 пункт.

Надійний букмекер FAVBET вважає очевидним фаворитом протистояння Гент. Перемогу "буйволів" оцінюють коефіцієнтом 1.23. Звитяга Зорі помножить ставку на 14.00. Цінник нічиєї – 6.90.

Фахівці очікують на результативну гру. На стандартний тотал більше 2,5 можна поставити з коефіцієнтом 1.55, аналогічний тотал менше – за 2.52. Ставки на те, що обидві команди заб'ють приймають з коефіцієнтом 2.32.