34-річний гравець, який раніше грав у футболці збірної, Огнен Враньеш поставив під сумів чесність судіввства у матчі між збірними України та Боснії і Герцеговини.

"За Україну вболіває весь світ. Згадайте пісенний конкурс Євробачення, всі знали, що Україна переможе.

Мені шкода Боснію, я грав за цю команду всім серцем. Бажаю їм удачі, але те, як вони грають, не дозволить їм чогось досягти ще довго. Слідкую за збірною, але я не знаю половини гравців, я не знаю звідки вони взялися", – наводить слова видання Obozrevatel.

Нагадаємо, що очільник УЄФА Александер Чеферін напередодні ще навіть жеребкування стикових матчів висловив побажання, щоб в основну частину чемпіонату Європи вийшла збірна Боснії і Герцеговини. А от його висловлювання щодо катастрофи для Євро-2024 без Італії перед останнім туром відбору і грою з Україною – не спаравдилися. Навіть суперечливий момент із Мудриком, який міг у кінці матчу заробити пенальті, VAR не розглядав.

Додамо, що збірна України зіграє проти Боснії і Герцеговини 21 березня.Це буде один із півфіналів кваліфікації Євро-2024 через Лігу націй. В іншому півфіналі нашого шляху В зустрінуться Ізраїль та Ісландія.