Матч Шахтар – Антверпен відбудеться 28 листопада. Стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом. Гру розсудить поляк Бартош Франковскі. Стежити за перебігом поєдинку можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Нагадаємо, що у попередньому турі Шахтар сенсаційно переміг Барселону з рахунком 1:0. Переможний гол забив Данило Сікан. Натомість Антверпен поступився Порту (0:2). Перший матч між українською та бельгійською командами завершився складною перемогою "гірників" – 3:2.

Розглянемо також крайні результати колективів у чемпіонатах. Шахтар розписав безгольову нічию з Поліссям та посідає 4 місце у турнірній таблиці УПЛ. Антверпен також втратив очки проти СТВВ (1:1) й опинився на 5 сходинці ліги.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу вважає саме українську команду. Коефіцієнт на перемогу Шахтаря – 2,09 бала. Ціна нічиєї становить 3,80. Такий же коефіцієнт експерти пропонують на звитягу Антверпена.

Фахівці очікують на результативний поєдинок. Стандартний тотал більше 2,5 становить 1,91 бала. Коефіцієнт на аналогічний тотал менше пропонують 2,08.

Найімовірнішим автором голу є Данило Сікан (2,85). Хороші шанси відзначитися має Кевін Келсі – 3,00. А ось у складі опонента записати у свій актив результативний удар може Вінсент Янссен.

До слова, Шахтар посідає третє місце в групі H та має у своєму активі 6 очок, а Барселона і Порту ділять 1-2 місця з 9 пунктами. Натомість Антверпен на дні з нулем.