Матч Ювентус – Інтер відбудеться 26 листопада. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. Головним арбітром зустрічі буде Марко Гуїда.

Обидві команди впевнено розпочали сезон. У цьому матчі відбудеться боротьба за перше місце у Серії А. Інтер наразі є лідером турнірної таблиці з 31 очком. У Ювентуса лише на 2 бали менше і перемога дозволить скинути суперника з вершини.

Зазначимо, що у попередньому турі "нерадзуррі" впевнено перемогли Фрозіноне з рахунком 2:0. Натомість туринці розібралися з Кальярі – 2:1.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом цього матчу вважає Інтер. Коефіцієнт на перемогу гостей – 2,32 бала. Ціна нічиє становить 3,35. А найменш ймовірною є звитяга Ювентуса. Експерти пропонують коефіцієнт 3,40.

Фахівці очікують на не надто результативне протистояння. Стандартний тотал більше 2,5 становить 2,18 бала. Коефіцієнт на аналогічний тотал менше пропонують 1,76. Найімовірнішим автором голу на думку букмекерів стане форвард Інтера Лаутаро Мартінес (2,80). Натомість у складі Ювентуса найбільше шансів відзначитися має нападник Душан Влаховіч – 3,70.