УПЛ. Тур 15

Шахтар – Полісся – 0:0

Вилучення: Танковський, 90+2

Шахтар у попередньому турі несподівано поступився СК Дніпро-1 з рахунком 1:3. Натомість Полісся розібралося з Металістом 1925.

У першому таймі "гірники" були гострішими в атаці, але захист суперника не вдалося зламати. Хороші спроби були у Криськіва та Степаненка – голкіпер в обох моментах зіграв надійно. Грицук відповів на це своїм ударом, але мʼяч пролетів повз ворота. Зазначимо, що через травму гру не змогли продовжити захисник Шахтаря Конопля та нападник Полісся Макуана.

По перерві Бондар подарував мʼяч Будківському у власному штрафному, але сам же і відбив не зовсім вдалий удар опонента. За кілька миттєвостей Шастал поцілив у стійку. Бойко знову врятував свою команду після підступного удару з близької відстані у виконанні Судакова. У додатковий час Танковський отримав другу жовту за фол проти Гочолейшвілі та залишив житомирян у меншості. Бондар свій останній шанс забити змарнував і запустив мʼяч значно вище. Переможця у матчі не визначили.

Полісся залишилося другим з 30 очками, а Шахтар йде 4-м та має у своєму активі 25 очок. Турнірну таблицю наразі очолює СК Дніпро-1 (30).