Поєдинок відбудеться уже цієї суботи, 25 листопада. Стартовий свисток на Етіхад Стедіум пролунає о 14:30. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі з Крісом Каваною.

Підопічні Пепа Гвардіоли до цього матчу підходять на чолі АПЛ, володіючи 28 заліковими балами. Команда Юргена Клоппа розташувалася на другій позиції, відстаючи лише на одне очко. У попередньому турі АПЛ "містяни" влаштували гольове шоу з Челсі (4:4). А мерсисайдці розтрощили Брентфорд Єгора Ярмолюка (3:0).

Надійний букмекер FAVBET фаворитом цього матчу вважає Манчестер Сіті. Коефіцієнт на перемогу господарів – 1,83 бала. На успіх Ліверпуля дають 4,40 бала. Ціна нічиєї – 4,30.

Фахівці очікують на результативне протистояння. Стандартний тотал більше 2,5 оцінюють в 1,54 бала. Коефіцієнт на аналогічний тотал менше 2,5 становить 2,57.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають голеадора "містян" Ерлінга Холанда (1,55). До слова, він очолює список найкращих бомбардирів елітного дивізіону Англії у поточній кампанії. Зараз у активі норвежця 13 голів та 3 асисти. Також високо оцінюють шанси його партнера по команді Хуліана Альвареса (2,60).