"Будемо сподіватися, що ця війна закінчиться 100% нашою перемогою, а вже тоді будемо розвивати футбол. Головне, що ми його не втратили. Рівень такий, який був у 90-ті роки, все це ми вже проходили. Сподіваюся, футбол у нашій країні буде й надалі розвиватися та повернеться хоча б до того рівня, який був 5-8 років тому.

Сподіваюся, кожен президент клубу, який вкладає свої кошти, має розуміти, що потрібно робити, щоб футбол розвивався. Адже від телебачення ми отримуємо 0, від реклами – 0. Колись, щоб вийти до півфіналу Кубка УЄФА ми мали перемогти харківський Металіст.

Це був футбол! Неважливо, хто переміг, важливо – щоб ми розвивали наш футбол, щоб на стадіонах були вболівальники. Ми вже чотири роки не бачимо фанатів. Нудьга на трибунах! Я розумію, що повернути вболівальників на стадіон можливо лише після нашої перемоги", – цитує Ігоря Суркіса офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, що зараз Динамо посідяє 8-ме місце в турнірній таблиці УПЛ, поступаючись лідерові Дніпру-1 11-ма очками. Проте у киян зіграно на 3 матчі менше.