"Момент на 93 хвилині. 0:0 на табло. Нам потрібна тільки перемога, італійців влаштовує нічия. Ми атакуємо. У штрафному майданчику італійців Мудрик проштовхує м'яч собі на хід. Крістанте, намагаючись дістати м'яч, не встигає, не грає у м'яч, але чіпляє ногу Мудрика, той падає. Якщо це не пенальті, то що тоді пенальті? Що ще потрібно зробити, як ще потрібно зіграти у власному штрафному майданчику, як ще більш очевидно треба сфолити, щоб головний арбітр матчу, арбітр VAR оцінили епізод як пенальті?! Мудрика по голові бейсбольною битою чи танком переїхати?

Головний арбітр Хесус Хіль Мансано, арбітр VAR Хуан Мартінес Мунуера – що один обіс*аний, що інший. Чому? Один удав, що не побачив, що Крістанте збив Мудрика, не зігравши в м'яч (це важливо), а інший підтримав це рішення, не поставив під сумнів. І саме так потрібно трактувати той факт, що Хіль Мансано не пішов дивитися VAR. Чому? Та тому, що проти системи не попреш. Якби вони у своїй Іспанії такий пенальті не поставили на користь Реала чи Барселони, та від вас би живого місця не залишили.

Я готовий поставити все, що завгодно, що якби на нашому місці була б Італія, якій потрібна була б тільки перемога, то після такого моменту вони, с**а, три пенальті били б. Били б доти, поки не забили.

Італія надто важлива, бл*дь, для Чеферіна. Італія надто важлива для, бл*дь, футболу Чеферіна. Бідолашна Україна, яку розриває найкривавіша війна в Європі за останні 100 років, нікому із цих йо**них білих комірців, із цих ср*них чиновників в дорогих костюмах, сорочках і краватках нікому не потрібна. Їм потрібне тільки бабло. Ось в таких реаліях футбольно-політичних ми живемо", – поділився Вацко у програмі Вацко Live.