Поєдинок Україна – Італія відбудеться 20 листопада в німецькому Леверкузені на Бай-арені. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. Спостерігати за матчем у прямому ефірі українські вболівальники зможуть на платформі MEGOGO або ж на регіональних телеканалах Суспільного.

Цей поєдинок є доленосним для обох команд. Для проходу на Євро-2024 команді Сергія Реброва необхідно перемагати "Скуадру Адзурру", тоді як суперникам вистачить нічиєї. Зазначимо, що напередодні Італія здобула розгромну перемогу над Північною Македонією – 5:2. Натомість "синьо-жовті" провели секретний спаринг з Лехією (2:0).

Перший матч між підопічними Реброва та Спаллетті завершився мінімальною перемогою італійців з рахунком 2:1. Вирішальним став дубль Давіде Фраттезі. Єдиний гол у складі нашої команди забив Андрій Ярмоленко.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом поєдинку вважає саме Італію. Коефіцієнт на перемогу підопічних Спаллетті становить 1,92 бала. Ціна нічиєї – 3,65. Найменш ймовірною є перемога "синьо-жовтих". Експерти пропонують коефіцієнт 4,30.

Букмекери очікують на не надто результативний поєдинок. Стандартний тотал більше 2,5 становить 2,07, а аналогічний тотал менше – 1,84. На думку експертів, італійці першими розмочать рахунок(1,63). Аналогічний коефіцієнт "синьо-жовтих" оцінюють у 2,66.

Найімовірнішим автором голу є нападник Італії Джакомо Распадорі (2,30). Натомість у складі збірної України найбільше шансів відзначитися має Артем Довбик – 3,80.

Зазначимо, що першу путівку на Євро-2024 у групі С достроково забрала Англія. До неї приєднається Україна або Італія. В обох команд наразі по 13 очок.