Керівництво мадридського Реала не відмовляється від підписання головної зірки французької Ліги 1 Кіліана Мбаппе. Однак змінило свій підхід до переговорів.

Відтепер боси королівського клубу не будуть наполягати на трансфері французбкого нападника. Натомість встановили свої умови щодо переходу Кіліана Мбаппе, повідомляє видання RMC Sport.

"Якщо Мбаппе хоче перейти, нехай сам займається цією роботою", – поділилося іспанське видання інформацією від джерела в мадридському клубі.

Також у дискусії фахівці відзначили, що літо наступного року стане визначальним для Кіліана Мбаппе. "Або він перейде в Реал після цього сезону, або вже ніколи" – такий жорсткий підсумок роблять спеціалісти.

Відтак Реал не хоче повторення ситуації, що сталася влітку 2022 року. Тоді Кіліан Мбаппе був близький до переїзду з Парижа в Мадрид. Однак в останній момент вирішив продовжити контракт із ПСЖ та залишитися у столиці Франції.

Додамо, що контракт нападника збірної Франції та найкращого бомбардира на цей момент Ліги 1 з чинним клубом закінчується у кінці цього сезону.