УПЛ. Тур 14

Колос – Минай – 2:0

Голи: Мілько, 18, Бурда, 35

Вилучення: Мельник, 49

Минай ще жодного разу не перемагав у новому сезоні чемпіонату. У Колоса статистика теж не найкраща – команда з Ковалівки лише у трьох матчах здобула по 3 очки.

Господарі у першому таймі відзначилися двічі. Спочатку Мілько виграв боротьбу та вистрілив у ворота з відскоком від поперечки, а невдовзі Бурда після подачі з кутового з другого поверху переправив мʼяч у сітку. Минай сподівався на пенальті після гри рукою від Ємеця. Проте арбітр після перегляду VAR помітив, що у цьому епізоді Нємчанінов теж зіграв рукою.

По перерві ситуація для Миная стала ще гіршою. Мельник на 49 хвилині отримав другу жовту та залишив свою команду у меншості. Проте підопічні Шарана намагалися атакувати. Зокрема Твердохліб цілився у девʼятку – голкіпер парирував. Натомість Болбат міг зробити рахунок розгромним, але не реалізував вихід віч-на-віч з Бандурою. Більше голів вболівальники не побачили.

Отже, Колос у турнірній таблиці УПЛ піднявся на шосте місце та має у своєму активі 20 очок. Натомість Минай залишився на дні з 6 балами.