Сагіров розповів, що жаліє про запрошення у команду Дмитра Нємчанінова і Роберта Гегедоша. Він розповів, що футболісти були "справжніми чортами, які бухали і дебоширили в Туреччині". Нємчанінов відреагував на ці заяви.

"Почалася війна, всі хлопці були в стресі. Ми не розуміли, що відбувається в країні, що з нашими рідними. У мене в той час народилась донька, їй ще місяця не було. Так, ми випивали, брехати не буду. Щодо Гегедоша – не знаю, але на мене поліцію ніхто не викликав і ніякого дебошу не було. Якщо був би дебош, то на нас була б скарга, і я не зміг би наступного року прилетіти в Туреччину на збір з іншою командою.

Як Сагіров попрощався з командою? Він зібрав команду і сказав, що на пару днів злітає на Кіпр і повернеться, а з нами залишиться його помічник. Наступного ранку не було ні його, ні помічника. Сагіров дав зарплату тільки мені, Гегедошу, Тимофієнку і ще одному гравцю. Всі інші сиділи без грошей.

Гід нам сказав, що президент не проплатив готель. Турок по-людськи знайшов нам якийсь двозірковий готель, щоб ми пожили там декілька днів. Ми дзвонимо Сагірову і питаємо: що робити? Він відповів: "Візьміть прапор України, вийдіть в хол і кричіть: в нашій країні війна, а турки нас виселяють з готелю". Я кажу: "Ми не будемо цього робити. Ми не біженці, тим паче ми мужики".

Коли Сагіров пропав, ми почали писати йому смс. Ми самі збирали гроші, щоб деяким хлопцям купити квиток на літак. Сагіров каже, що я – чорт? Чорт – це, мабуть, той, хто кинув команду у скрутний час", – цитує Нємчанінова Український футбол.