Румунський фахівець дав резонансне інтерв'ю російському пропагандистському виданню Спорт-Экспресс, в якому не приховував симпатій до окупантів. Мірча не виключає повернення у росію, яка обстрілювала його у Києві, та сподівається на камбек тамтешніх клубів у єврокубки.

– Чи можливо тепер побачити вас у росії?

– Минуло зовсім небагато часу відтоді, як я пішов із клубу, за місяць ситуація з майбутнім стане зрозумілішою. Можу сказати, що я поважаю всі країни.

– Стежите за Зенітом?

– Так! Я радію успіхам Семака (головний тренер Зеніта – прим. Спорт 24). У нього чудово виходить! Шкода, що така прекрасна команда не може виступати в єврокубках через усю цю ситуацію... Але я стежу за успіхами Сергія! У нього все гаразд. Семак – чудовий тренер, який створив робочу атмосферу в колективі, і результати говорять самі за себе! Сподіваюся, що скоро все закінчиться, в Україні гратимуть з уболівальниками, росія повернеться до виступів в Європі, загалом, все прийде в норму.

– Із кимось підтримуєте зв'язок із вашого Зеніту?

– Так – із Дзюбою, Луньовим. Іноді спілкуюся з Тимощуком, із Семаком. З теплотою згадую той час, коли я тренував Зеніт, – сказав Луческу.