Хавбек донецького клубу Георгій Судаков розповів, що не сумнівається у виході Шахтаря з групи Ліги чемпіонів. І назвав причини такої своєї впевненості.

"Не хочу казати гучних слів, але ми працюємо. Я від першого туру казав: ми віримо в те, що можемо вийти з групи, і задля цього дуже багато працюємо. Тож я вірю в нашу команду і з нетерпінням чекаю на наступні матчі.

Ще багато над чим треба працювати. Маріно Пушіч щойно прийшов, лише два тижні в команді, і я не можу сказати, що це наш максимум. Тому ми крок за кроком показали, що можемо грати. Звісно, важко було, адже поле трохи таке, не для комбінаційного футболу. Але ми проявили характер і показали, мабуть, справжній "шахтарський" дух.

Дуже складно вперше виходити проти такої команди, як Барселона, ти трохи хвилюєшся. Але вже в другому таймі в Іспанії ми показали, що можемо грати. Ми там отримали цей досвід, і, напевно, саме другий тайм у Барселоні додав нам упевненості. І зараз ми це довели – від перших хвилин почали грати у свій футбол. Звісно, усі розуміють, що це Барселона і це було складно. Ми більшу частину часу грали без м’яча, але також демонстрували хороші моменти і здобули перемогу – це найважливіше", – цитує Судакова офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, що Шахтар несподівано переміг Барселону в матчі 4 туру Ліги чемпіонів. І тепер із 6 очками посідає третє місце в групі Н. У лідерів квартету Барселони і Порту - по 9 пунктів.