Ліга чемпіонів, 4 тур групового етапу

Група F

Мілан – ПСЖ – 2:1

Голи: Леау, 12, Жиру, 50 – Шкріняр, 9

Після трьох поразок у чотирьох останніх поєдинках Мілан переміг у надважливому матчі проти ПСЖ у Лізі чемпіонів. І не просто зміг тріумфувати, а здобути вольову перемогу. У четвертому турі найпрестижнішого клубного турніру Європи італійці мінімально здолали французьких гостей.

Хоча саме парижани вже у дебюті поєдинку відкрили рахунок. Мілан Шкріняр відзначився на 9-й хвилині. Однак господарі дуже швидко відповіли. Олів'є Жиру замикав подачу з лівого флангу, але Джіджі Доннарумма з цим ударом впорався. Та удар Рафаеля Леау через себе вже поставив перед екс-голкіпером Мілана завдання, яке неможливо було вирішити.

На старті другого тайму гравці італійського клубу відіграли до кінця. І за це отримали винагороду. Подача з правого флангу пролетіла транзитом над паризьким штрафним майданчиком. Але господарі Сан-Сіро не вимкнулися з епізоду і вже з протилежного крила атаки повернули м'яч на лінію воротарського майданчика ПСЖ. Олів'є Жиру на другому поверсі переграв Мілана Шкріняра і забив переможний м'яч. Та став найбільшвіковим французьким гравцем, який відзначався у Лізі чемпіонів, перевершивши за цим показником легендарного Лорана Блана.

У підсумку завдяки цій перемозі Мілан вперше у цьогорічній Лізі чемпіонів здобув перемогу. Та щей вперше забив свої м'ячі у цьому сезоні турніру. Відтак італійці набирають 5 очок і піднімаються на третю сходинку турнірної таблиці групи F. На бал більше у ПСЖ 6 пунктів. Лідирує у квартеті Борусія Д із 7 очками. На останнє місце опустився Ньюкасл – 4 бали.