30-річний форвард збірної Англії перебрався до "пивоварів" у серпні цього року і вже встиг відзначитися 17 голами та 7 асистами за новий клуб. Водночас з цим Харрі Кейн досі не знайшов у Баварії нове сімейне гніздечко, повідомляє The Sun.

Футболіст наразі мешкає разом з чотирма дітьми та дружиною в одному з найдорожчих готелів Мюнхена "Vier Jahreszeiten Kempinski", звичайно, п'ятизірковому. Він розташований у центрі міста, трохи більше як за 15 хвилин їзди від Альянц Арени. Серед розкішних бонусів, готель може запропонувати дворецького, солодощі люксового бренду Purity, послуги парфумерного дому Krigler та ексклюзивний тест-драйв BMW.

Номер люкс, в якому оселилась зірка футболу, розташований в історичному крилі готелю та має окрему вітальню. У ньому також є дві ванні кімнати з каррарського мармуру, шовкові штори, дизайнерські меблі, шість телевізорів і безліч інших найсучасніших зручностей. Одна ніч там обходиться у 10 тисяч фунтів стерлінгів. Та це навряд чи є великою проблемою для форварда Баварії із заробітком в 415 тисяч на тиждень.

Попри це Кейн вже підшуковує собі постійного прихистку. Минулого місяця він оглядав будинок з вісьмома спальнями вартістю 70 тисяч фунтів стерлінгів на місяць у селі Грюнвальд, яке називають "баварськими Беверлі-Хіллз". Втім цей варіант йому не підійшов.