Перед поєдинком у команд виникли несподівані логістичні труднощі. Ввечері 4 листопада озброєний чоловік паралізував роботу аеропорту Гамбурга, взявши в заручниці власну доньку. Інцидент вдалося владнати аж через добу – зловмисник сам здався поліції. Відтак команди змогли прибути на летовище.

Єврокубкова дуель відбудеться вже у вівторок, 7 листопада. Стартовий свисток пролунає о 19:45. Стежити за перебігом гри можна буде на платформі Megogo за наявності відповідної підписки.

У попередньому турі ЛЧ "гірники" теж зустрічалися з Барселоною і поступилися каталонцям з рахунком 1:2. З того часу "помаранчево-чорні" встигли декласувати Вікторію (3:0) в Кубку України та перемогти Динамо в Класичному (1:0). В УПЛ донеччани посідають третє місце. Натомість "блаугранас" поступилися Реалу (1:2) та мінімально обіграли Сосьєдад (1:0) у Ла Лізі. В чемпіонаті Іспанії підопічні Хаві теж перебувають на третьому щаблі.

У Лізі чемпіонів Барселона впевнено очолює квартет H, маючи в активі 9 залікових балів. А "гірники" йдуть на третій позиції (3 очки).

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом матчу в Гамбурзі вважає каталонців. Коефіцієнт на перемогу "гранатово-синіх" становить 1,31 бала. Ціна нічиєї – 6,60. Натомість звитяга Шахтаря стане справжньою сенсацією – 11,0 бала.

Фахівці очікують на результативний матч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,48. На аналогічний тотал менше – 2,75.

На думку букмекерів, найбільше шансів забити м'яч у цьому матчі має форвард Барселони Роберт Лєвандовскі (1,65). Також хороші перспективи в його одноклубників Жоау Феліша (2,60) та Феррана Торреса (2,60).