3-го листопада румунський фахівець оголосив про відставку з Динамо і навіть заговорив про завершення тренерської кар'єри, щоправда, останнє невдовзі спростував. Тепер відомий румунський інсайдер Дечебал Редулеску запевняє, що Луческу вже розпочав перемовини з новим клубом.

"Я отримав інформацію, що Мірча Луческу веде переговори з іншою командою. Бешикташ хоче Луческу. Тепер подивімося, чи вдасться цього досягти", – сказав Дечебал Редулеску в Digi Sport Special.

"Ну хіба він не казав, що посидить трохи вдома? Хоча б тиждень, два, чи не так?" , – жартома відреагував його співведучий Валі Морару.

Минулого місяця Бешикташ звільнив головного тренера Шенола Гюнеша. На посаді його замінив Бурак Їлмаз, який поки що не зміг показати швидкий результат. У крайньому турі турецької Суперліги "орли" поступились Антальяспору з рахунком 2:3. Команда посідає 5 місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідера Галатасарая на 12 очок.

Нагадаємо, Містер вже очолював Бешикташ з 2002-го по 2004 рік. Цікаво, що цього сезону турецький клуб вибив Динамо під керівництвом Луческу з Ліги конференцій.