"У мене залишилося два дні в Україні, щоб навести порядок зі всім. Президент розлютився на мене за те, що я ухвалив це рішення без консультації з ним.

Але в тому-то й річ: якби я проконсультувався, він би переконав мене залишитися", – наводить слова румунського тренера Pro Sport.

А в інтерв'ю для Digi Sport Луческу зазначив, що, ймовірно, згодом повернеться до тренерської діяльності. "Я хотів зіграти цей матч з Шахтарем. З ними я почав, з ними й хотів закінчити. Я хотів завершити перемогою. Після гри я попрощався з футболістами. Я обняв їх та подякував.

І в роздягальні Шахтаря я теж подякував. Це були гравці, які дебютували зі мною. Вони всі були там. Через 8 років я знову зустрів їх. Я подякував їм за все.

Залишатися в українському футболі 15 років означає дуже багато. Це був важкий час. Я не хотів здаватися і виглядати боягузом через цю ситуацію.

Повернуся додому, подивлюся, як себе почуваю, на деякий час, потім думками полечу до футболу. Все залежить від здоров’я. Коли я скажу, що йду на пенсію, це означатиме, що моє життя закінчиться. Я намагаюся думати, що це ще не кінець. Всі люди мого віку повинні думати позитивно, що вони ще можуть допомогти. Я не почуваюся старим. Не хороніть мене поки що", – сказав фахівець.

Т.в.о головного тренера Динамо, нагадаємо, призначили Олександра Шовковського.