Поєдинок на стадіоні імені Валерія Лобановського відбудеться у п'ятницю, 3 листопада. Стартовий свисток пролунає о 17:00. Футбольну дуель розсудить бригада арбітрів на чолі з Ярославом Козиком. Стежити за перебігом протистояння можна буде на платформі Megogo за наявності відповідної підписки або на телеканалі 2+2.

Динамо до Класичного підходить на сьомій сходинці в УПЛ (16 очок). В останньому турі підопічні Мірчі Луческу загубили очки в поєдинку з Колосом (1:1). Шахтар зараз посідає четверте місце у турнірній таблиці (21 пункт). Лідирує, нагадаємо, Кривбас (26 залікових балів).

"Гірники" у попередньому матчі чемпіонату України розгромили ЛНЗ. Після цього донеччани поступилися Барселоні в третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів (1:2) та декласували сумську Вікторію (3:0) у чвертьфіналі Кубка України.

Натомість кияни сенсаційно вибули з боротьби за національний трофей на стадії 1/8, програвши Оболоні (0:1). А єврокубковий шлях цього сезону "біло-сині" завершили ще наприкінці серпня. Бешикташ вибив Динамо з Ліги конференцій. Кияни залишилися без єврокубкової осені вперше за останні 18 років.

Надійний букмекер FAVBET явним фаворитом у Класичному вважає Шахтар. Коефіцієнт на перемогу "помаранчево-чорних" – 1,96 бала. На перемогу Динамо – 4,15. Ціна нічиєї – 3,95.

Фахівці очікують на результативний поєдинок. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,86 бала. На аналогічний тотал менше – 2,15.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають форварда "гірників" Кевіна Келсі (2,75). Також високо оцінюють шанси його одноклубника Данила Сікана (3,00).