Кортес – ексцентрична модель Playboy, яка у 2019 році стала переможницею конкурсу "Міс Бум Бум". Тобто її визнали володаркою найпривабливіших сідниць у всій Бразилії.

Однак світову популярність С'юзі здобула завдяки своїй одержимості Ліонелем Мессі. Вона набила собі 8 татуювань, присвячених аргентинській суперзірці та завдяки цьому потрапила у Книгу рекордів Гіннеса. Модель регулярно тероризувала Мессі у соцмережах, надсилаючи футболістові свої інтимні фото. врешті довелося втрутитися дружині Лео – Антонеллі Рокуццо, яка заблокувала нахабі доступ до всіх профілів чоловіка.

Останнім часом Кортес з головою занурилася у бодібілдинг – цей спорт неймовірно трансформував тіло скандальної блогерки. Через рельєфні м'язи фанати дали "Міс Бум Бум" нове прізвисько – "Халк". С'юзі каже, їй це до вподоби.

"Я сприймаю прізвисько "Халк" як комплімент моїй рішучості та силі. У мене є тренери, дієтологи та фізіотерапевти, які працюють разом, щоб підтримувати мене в найвищій фізичній формі", – цитує Кортес видання The Sun. Також жінка зізналася, що витрачає близько 9 тисяч доларів на місяць "для досягнення фізичної досконалості".