Кубок Іспанії. 1/64 фіналу

Сан-Роке – Жирона – 1:2

Голи: Міссіан, 51 – Валері, 48, Савіо, 90+8

У стартовому складі каталонців вперше після відновлення від травми вийшов Віктор Циганков. Юні фанати Жирони підстерігали його біля стадіону.

Натомість Артем Довбик розпочав гру на лаві запасних. В суперники підопічним Мічела на цій стадії Копа дель Рей дісталася команда Сан-Роке з четвертого дивізіону Іспанії, де зараз розташувалася аж на передостанньому місці.

Сан-Роке приймав Жирону на своєму полі. У першому таймі скромні господарі виявилися міцним горішком і не дозволили каталонцям відкрити рахунок. На перерву пішли з нулями на табло.

Гості дуже потужно розпочали другий тайм і вирвалися вперед. Після прострілу Арнау Мартінеса у штрафному Сан-Роке у воротах андалусійців розписався ніким не прикритий Валері Фернандес. Однак андердогам за лічені хвилини вдалося відновити паритет – відзначився Мохаммед Міссіан, екс-гравець Бетіса.

Циганков відіграв 75 хвилин. За цей час українець 54 рази торкнувся м'яча, віддав 31 точний пас з 34 (91%), виграв 6 єдиноборств, але 17 разів втратив володіння м'ячем. На полі Віктора замінив Артем Довбик.

Буквально за 20 секунд до завершення компенсованого часу Савіо вигриз перемогу для Жирони. Вирвавшись на побачення з голкіпером господарів, він спокійно покотив м'яч у ворота – 2:1. Після драматичної розв'язки каталонці крокують далі.