Лолндонський клуб хоче збільшити конкуренцію на позиції голкіпера завдяки підписанню Джордана Пікфорда. Воротар Евертона і партнер Віталія Миколенка є однією з головних трансферних цілей Челсі цієї зими, повідомляє видання 90 min.

Джордан Пікфорд - основний голкіпер збірної Англії. І може прийняти новий виклик та перебратися у топовий клуб АПЛ. Однак проблемою може стати те, що Евертон захоче виручити велику суму за перехід свого гравця. Спеціалізований ресурс Тransfermarkt оцінює Пікфорда у 22 мільйони євро.

Проте Джордан Пікфорд не єдина ціль Челсі. Також у шорт-листі "пенсіонерів" голкіпер Валенсії Гіоргі Мамардашвілі. Саме грузинський воротар є першим номером у списку босів Челсі. Адже лондонці вже довгий час намагаються підписати стража воріт "кажанів".

Серед інших голкіперів, на яких претендує Челсі, видання 90min називає воротаря Атлетіка Більбао Унаї Сімон. Останній, до слова, замінив у іспанському клубі Кепу Аррісабалагу, який зараз на контракті в "синіх". Також на радарі лондоців голкіпер Порту Діогу Кошта і представник Арсенала Аарон Ремсдейл.