"Чи дійсно це команда Мірчі Луческу? Наскільки головний тренер керував процесом? У мене дуже великі сумніви. Я бачив емоції гравців і вони мені не подобаються, на моє переконання, деякі футболісти Динамо втомилися від тренера. Динамо більше не є лідером УПЛ за втраченими очками, але є лідером за незрозумілістю.

Те, що відбувається у Динамо перед матчем з Шахтарем – це практично те саме, що десь місяць відбувалося в самому Шахтарі. Футболісти проходять і нічого не хочуть говорити. Раніше я критикував гравців: ну програли, але вийдіть, поясніть.

Я напевно вперше зрозумів, що їм нічого сказати, вони так і говорять: "Нам нічого сказати" після матчу з СК Дніпро-1. Мені здається, що якщо вони скажуть те, що думають – буде інформаційна бомба. Може вони скажуть після Шахтаря, тут залежно від результату та розвитку самого матчу", – розповів Звєров на YouTube-каналі ПроФутбол Digital.

Нагадаємо, напередодні кияни розписали нічию з Колосом (1:1) та збільшили безвиграшну серію до трьох матчів. У наступному турі Динамо вдома зіграє проти Шахтаря. Класичне відбудеться 3 листопада. Стартовий свисток пролунає о 17:00. Владислав Ванат не допоможе команді через вилучення у попередньому турі.