Олександр Володимирович запропонував прихильникам поспілкуватись у форматі запитання-відповідь на своїй сторінці в Instagram. Цікаві інсайти від колишньої зірки киян не змусили на себе довго чекати.

Так один з користувачів спитав: "Який сезон в Динамо ви вважаєте найкращим у своїй кар'єрі? І чому?". "Напевне, що 98/99, коли ми дійшли до півфіналу Ліги Чемпіонів", – відповів СаШо.

До слова, це найкращий результат у єврокубках в історії київського клубу. У тій кампанії Динамо під керівництвом Валерія Лобановського виграло групу Ліги чемпіонів з французьким Лансом, англійським Арсеналом та грецьким Панатінаїкосом. В 1/4 фіналу під коток "біло-синіх" потрапив мадридський Реал, та у півфіналі мюнхенська Баварія зіпсувала київську казку.

Ще одне питання було таким: "Яка фраза Валерія Лобановського Вам найбільше запам'яталась?". Шовковський відповів: "Щоб перемагати будь-кого, потрібно навчитися перемагати самого себе".

Нагадаємо, протягом своєї кар'єри футболіста СаШо захищав кольори лише одного клубу – Динамо. За головну команду киян він відіграв 633 матчі в усіх турнірах, у 317 з них зберіг власні ворота "сухими".