Футбольне протистояння в Барселоні відбудеться у вівторок, 25 жовтня. Стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі зі словаком Іваном Кружляком. Цей рефері ще жодного разу не судив поєдинки Барселони. Натомість Кружляк працював на 5 матчах Шахтаря, у яких "помаранчево-чорні" здобули три перемоги, один раз зіграли внічию та зазнали поразки.

Барселона зараз очолює квартет H. Каталонці розтрощили Антверпен (5:0) та мінімально обіграли Порту (1:0). А "гірники" програли "драконам" (1:3) і здійснили яскравий камбек у матчі з Антверпеном (3:2).

У чемпіонаті України "помаранчево-чорні" йдуть лише третіми (21 очко) поступаючись Кривбасу (23 пункти) і Поліссю (22 залікові бали). До слова, напередодні поєдинку з Барселоною керівництво Шахтаря повідомило про офіційне призначення нового наставника. Ним став хорватський фахівець Маріно Пушіч.

Барселона у Прімері теж йде третьою (24 залікові бали). "Гранатово-синіх" випереджають Реал і Жирона, в яких по 25 очок.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом матчу вважає підопічних Хаві. Коефіцієнт на перемогу каталонців – 1,25 бала. Ціна нічиєї – 7,20. Натомість перемога Шахтаря стала би справжньою сенсацією – 15,50 бала.

Найімовірнішим автором голу фахівці вважають Жоау Феліша ( 2,10). Також високі шанси у Феррана Торреса (2,20) і Ламіна Ямала (2,20).