"Офіційно вже повідомили, що Шахтар підписав нового тренера – Маріно Пушіча. Я дуже радий цьому, адже підписали дуже сильного фахівця, який покаже у майбутньому хороший результат. Я з Пушічем вже давно на звʼязку. Навіть про матч з ЛНЗ (3:0) з ним говорив, і поєдинок з Барселоною. Думаю, що встигнемо все оформити й завтра він буде на лаві запасних разом зі мною та ще одним помічником.

Коли я буду готовий стати основним тренером Шахтаря? Треба час. Але давайте не про це, адже в "гірників" вже є тренер, який дасть нам те, що потрібно. У нього є повна довіра. Від футболістів теж, адже вже була перша теорія з гравцями. Будемо відпрацьовувати це все на полі за наш клуб, вболівальників та Україну.

Так, у мене була пропозиція від Барселони, коли я ще грав. Я спілкувався з Луїсом Енріке. Але я послухав своє серце і залишився в улюбленому клубі, коли у 2014 році почалася війна. Інтерес Барселони був приємний, але я не пішов. Я зроблю все, щоб Шахтар показав хорошу гру проти каталонців.

Наші футболісти приїхали сюди, щоб продемонструвати все, що вони вміють. Будуть з першої до останньої хвилини грати у наш футбол. Будемо бігати, закривати зони Барселони, адже це дуже сильна команда, яка є фаворитом зустрічі. Я хочу, щоб наші футболісти отримали задоволення перед повним стадіоном. І після гри стануть ще сильнішими.

І у нас, і у каталонців є травмовані гравці. Зробимо все, щоб скористатися їхніми поганими моментами та закрити хороші. Наші футболісти повинні вийти на поле зарядженим. У нас був дуже важкий період останні місяці. Зміна тренера повинна щось змінити. Пушіч має великий потенціал.

Я вимагаю від гравців грати у "шахтарівський" футбол. Ми почали робити новий молодий Шахтар. Ми на шляху, щоб зробити цю команду одну з найсильніших в історії українського футболу. Ми зробимо все, щоб посилити Шахтар взимку", – підсумував Срна.