УПЛ. Одинадцятий тур

Динамо – СК Дніпро-1 – 0:1

Гол: Гуцуляк, 13

Динамівці організували зворушливу акцію на підтримку Андрія Ярмоленка, який нещодавно переніс операцію на коліні. "Біло-сині" перед матчем одягли футболки з написом "Легендо, ми з тобою".

Ярмоленко ж на милицях прибув підтримати рідний клуб. Перед матчем зірка встиг поспілкуватися зі старшою легендою киян, а нині – наставником СК Дніпро-1 Юрієм Максимовим.

Вже у дебюті поєдинку вперед вирвалися віце-чемпіони України. Після блискучої довгої передачі Піхальонка Філіппов увійшов у карну зону Динамо, неквапно відпасував на Гуцуляка, а той пробив поміж ніг Попова – м'яч закотився у сітку.

Під завісу тайму Тимчик небезпечно прострілив справа, Волинець не надто вдало відбив перед собою, але ситуацію розрядив Бабенко, який відправив м'яч подалі. Невдовзі Сарапій спробував пробити у стрибку з розвороту, однак Бущан зіграв надійно.

До перерви Динамо завдало лише одного удару в площину воріт, дніпряни – трьох. У роздягальню пішли за мінімальної переваги гостей. Другий тайм розпочали яскраво. Реакцію Волинця по черзі перевірили Ванат і Волошин, а за "спортклубівців" небезпечним епізодом відповів Піхальнок. Втім, рахунок залишився незмінним.

На останніх хвилинах підопічні Луческу могли відновити статус-кво з кутового, але з потужним ударом Бражка впорався Волинець. Невдовзі перспективно зблизька пробивав Шапаренко, проте і тут голкіпер виручив гостей.

Команда Максимова таки втримала перемогу і перегнала киян у турнірній таблиці. СК Дніпро-1 піднявся на шосту сходинку (18 очок), Динамо – на сьомій позиції (15 пукнтів). Лідирує в УПЛ Кривбас (23 залікові бали).