– Які враження від дебюту?

– Важка гра. Як завжди після збірних. Не можу сказати, що найкраща гра Шахтаря. Але я бачу та відчуваю, що це вже по-іншому. Всі моменти, які створили – були "шахтарівськими". Тому ця перемога дуже важлива для хлопців, для впевненості. Ми повернулися туди, де маємо бути – забивати багато голів, створювати моменти. З іншого боку, є ще над чим працювати. Будемо аналізувати.

Я привітав хлопців. Для мене цих три дні були емоційними та душевними. Вони показали у багатьох моментах, що вміють грати у "шахтарівський" футбол через пас. Нас тішить, що ми до цього повертаємося. Хочу сказати дякую за довіру президенту, гендиректору, вболівальникам. Але це тільки початок. Хочу сказати одне – пишаюся бути тренером такої команди, як наша. Хоч 3, хоч 7 днів.

Чи задоволений я на 100%? Ні. Були моменти, де стояли далеко, не пресингували. Кутові – болюча тема. Однак радий, що в атаці було багато моментів.

– Топалов та Невертон вийшли в старті, Судаков – у запасі.

– Зробив акцент більше на футболістів, які залишилися тут. Азаров повернувся з травмою, Судаков втомився. Невертон дуже добре себе показав сьогодні. Я не боюся ставити тих хлопців, які заслужують. Він, Егіналду та Келсі довели, що вони великі таланти та що заслуговують бути в Шахтері.

– Перед Барселоною тепер є оптимізм?

– Оптимізму вже більше, ніж вчора. Перемога – це перемога. Робитимемо все, щоб грати у свій футбол. Барселона фаворит, але хочу, щоб моя команда грала у такий футбол, як сьогодні у більшості відрізках, – наводить слова Срни Tribuna.com.