Матч Мілан – Ювентус відбудеться 22-го жовтня. Стартовий свисток на Сан Сіро пролунає о 21:45 за Києвом. Туринці не можуть обіграти "россонері" в чемпіонаті вже 5 матчів поспіль. Чи продовжиться їхня серія невдач?

Підопічні Стефано Піолі ефектно стартували у новій кампанії з трьох поспіль перемог, а далі зазнали розгрому від принципового суперника Інтера (1:5). Та здається, фіаско не надто підкосило Мілан. Після єдиної осічки команда набрала максимум очок в 4 матчах та видерлась на вершину Серії А, а в Лізі чемпіонів розписала дві безгольові нічиї з Ньюкаслом і Борусією Дортмунд. До слова, "россонері" стали головними героями минулого туру чемпіонату, перегравши на виїзді Дженоа (1:0) з форвардом Олів'є Жиру на воротах.

Ювентус цього сезону залишився без єврокубків, тому зосередився на Серії А. У турнірній таблиці "Стара Синьйора" йде на 3-й позиції, відстаючи від Інтера на 2 очки і на 4 бали від Мілана. І хоча у чемпіонаті підопічні Аллегрі йдуть майже без осічок, у роздягальні панує треш. Команда ледве оговталась від новини про втрату Поля Погба через допінг, аж ось ще один півзахисник Ніколо Фаджіолі погорів на лудоманії й також отримав дискваліфікацію.

Надійний букмекер FAVBET не вважає жодну з команд очевидним фаворитом. Коефіцієнт на перемогу Мілана становить 2.33. Звитяга Ювентуса помножить ставку на 3.35. Нічию оцінили у 3.35.

Експерти не очікують зливи голів. На тотал більше (2,5) можна поставити з коефіцієнтом 2.22, на аналогічний тотал менше – 1.74. Ставки на те, що обидві команди заб'ють приймають з коефіцієнтом 1.91.