Лондонське дербі відбудеться у суботу, 21 жовтня. Стартовий свисток на Стемфорд Брідж пролунає о 19:30 за Києвом. Стежити за перебігом протистояння можна буде на платформі Setanta Sports.

"Каноніри" підходять до цієї дуелі на другому місці в АПЛ. У активі підопічних Мікеля Артети 20 залікових балів. У Тоттенхема, який йде першим, така ж кількість очок. Однак "шпори" випереджають Арсенал за додатковими показниками. Натомість Челсі плентається в середині турнірної таблиці – 11 місце, 11 пунктів.

Українські легіонери Мудрик і Зінченко буквально кілька днів тому разом здобули для збірної України перемоги над Північною Македонією (2:0) та Мальтою (3:1) у відборі на Євро-2024. Після яскравого голу Мудрика у ворота острів'ян Олександр жартівливо пригрозив Михайлові розправою, якщо вінгер заб'є у матчі проти Арсенала.

Надійний букмекер FAVBET фаворитами матчу Стемфорд Брідж вважає "канонірів". Коефіцієнт на перемогу чинних віце-чемпіонів Англії становить 2,34 бала. Ціна нічиєї – 3,60. Коефіцієнт на успіх Челсі – 3,35 бала.

Фахівці очікують на не надто результативний поєдинок. Стандартний тотал більше 2,5 становить 2,02. Аналогічний тотал менше – 1,97.