Реал придбав Ендріка у Палмейраса ще наприкінці минулого року. "Вершкові" виклали за бразильського таланта 35 мільйонів євро + 25 мільйонів передбачено бонусами. Однак нападник приєднається до "бланкос" лише після того, як йому виповниться 18 років. Тобто, влітку наступного року. Ендрік має замінити Каріма Бензема, який перебрався у саудівський Аль-Іттіхад. Для адаптації в новій країні футболіст вирішив довіритися відомій вчительці АПЛ Сарі Дуке.

"Сара допомогла мені зрозуміти, як це – грати в Європі. Заняття не тільки допомогли мені покращити навички володіння іспанською та англійською мовами, але й зрозуміти культурні відмінності, з якими я зіткнуся в Європі.

Найкраще, що ви можете зробити як гравець, – це інвестувати в особистий розвиток. Я хочу залишатися зосередженим на своїх цілях. Збираюся приєднатися до іспанської команди, тож я повинен розуміти англійську як глобальну мову футбольної спільноти", – цитує Ендріка Marca.

До слова, Дуке досконало володіє португальською, англійською, німецькою, французькою та іспанською мовами. А серед її підопічних багато зіркових футболістів. Зокрема, форвард Манчестер Сіті та збірної Аргентини Хуліан Альварес.