Нагадаємо, поєдинок завершився з рахунком 3:2. У компенсований час Ілля Квасниця вирвав перемогу для "синьо-жовтих". Зараз Україна очолює свою групу, не втративши жодного очка.

"Класно, що ми перемогли. Але ще чудово те, як саме виграли, забивши на останній хвилині. Тому це задоволення, яке отримали, – це частина процесу.

Дуже важко впродовж всього матчу утримувати той рівень енергії, який ми мали. Все ж грали проти чемпіонів минулого Євро, і в ті моменти в другому таймі ми відчули на собі силу наших суперників. Але я бачив, що наша команда билася, намагалася ще раз щось зробити і впоралася з цим.

Гол у компенсований час? Це такий вид спорту, у якому такі речі трапляються раз по раз. Це не означає, що це траплятиметься завжди. Але також правда, якщо ти неідеально реалізуєш тактику на полі, і якщо неповністю з усім серцем викладаєшся, то такі моменти будуть просто неможливі.

Ілля Квасниця? Ми йому дуже довіряємо, це хлопець, який гарно працює на тренуваннях. Він не отримує місце у старті, бо кожен має за нього битися і кожен футболіст має доводити своє місце, кожен гравець у чесній конкуренції. Тому Ілля боротиметься за цю позицію.

Олег Очеретько і його штрафний удар? Зазвичай у нас є всі плани на абсолютно всі стандарти. В нього класний удар, він пробив, зробивши правильний вибір", – сказав іспанський фахівець у коментарі для Суспільне Спорт.